EcoTowers > PVC rendszerek

PVC rendszerek

Ellenáramlású felületnövelők

Ellenáramlású felületnövelők

A szabadalmaztatott EVAPAK® töltetet az Evapco hőátadó laboratóriumában fejlesztették ki, több ezer órás hőteljesítmény-teszteléssel. Az EVAPAK® egyedülálló keresztáramú, ellenáramú kitöltési mintázatát úgy tervezték, hogy a levegő és a víz erősen turbulens keverését indukálja a kiváló hőátadás érdekében. Az EVAPAK® töltet szerkezete erősebb, mint a piacon kapható egyéb felületnövelő töltetek. Az EVAPAK® töltet inert polivinilkloridból (PVC) készül. Nem rothad és nem bomlik, és úgy van kialakítva, hogy ellenálljon az 55 ° C-os vízhőmérsékletnek. Magasabb hőmérsékletű töltet külön kérésre elérhető.

Keresztáramlású felületnövelők

Keresztáramlású felületnövelők

Az Evapco Crossflow tölteteket professzionális hűtőtornyra szakosodott mérnökök tervezték, hogy maximalizálják a hőteljesítményt és megkönnyítsék az üzemeltetést. Az Evapco könnyű, moduláris töltet kötegei gyorsan és egyszerűen felszerelhetők. Minden helyettesítő keresztáramú kit komplett írásbeli utasítással rendelkezik, amelyeket könnyen követni lehet. Az utasítások kiegészítése érdekében az Evapco részletes rajzokat is nyújt. Az Evapco Crossflow töltet inert polivinilkloridból (PVC) készül. Nem rothad és nem bomlik, és úgy van kialakítva, hogy ellenálljon az 55 ° C-os vízhőmérsékletnek. Magasabb hőmérsékletű töltet külön kérésre rendelhető.

Magas hatékonyságú cseppleválasztók

Magas hatékonyságú cseppleválasztók

A cseppeltávolítók inert polivinil-kloridból (PVC) készültek, amelyek speciálisan kezeltek az UV-degradáció ellen. A maximális sáramlási sebesség nem haladja meg a visszavezetett vízmennyiség 0,001% -át. Az Evapco PVC-cseppleválasztók garantáltan illeszkednek az elpárologtató hűtőrendszeréhez. Az Evapco cseppleválasztókk váz nélkül, horganyzott kerettel vagy rozsdamentes acél vázzal kaphatók, a meglévő egység szerkezetétől függően.

Magas hatékonyságú cseppleválasztó zsaluk

Magas hatékonyságú cseppleválasztó zsaluk

Az Evapco’s WST bemeneti cseppleválasztói tartják a vizet bent a napfényt pedig kint az hűtőtornyok medencéinél. Az egyedülálló, nem sík kialakítás könnyű PVC szelvényekből készül, amelyek könnyen illeszkednek egymáshoz, megkönnyítve a medencéhez való hozzáférést. Ezenkívül az algák keletkezésétt minimalizálják a beérkező napfény blokkolásával. A könnyű medencéhez jutás, a kifröccsenés és a minimális algaképződés kombinációja költség megtakarítást eredményez, illetve kevesebb karbantartást igényel.

A hűtőtornyok szakértője, az EVAPCO hivatalos márkakereskedője és a Mr. GoodTower szervízközpontja

Kapcsolat

Újdonságok!

Ne feledje el megnézni a legújabb kínálatunkat is!
Holler Box