EVAPCO vízkezelő rendszerek

Fenntartható szilárd kémiai víztisztító rendszer

A Smart Shield® egy komplett, megbízható, szilárd kémiai, vízkezelő rendszer, amelyet kifejezetten erre a célra gyártottak és gyárilag szereltek, az Ön evaporatív kondenzátorához vagy a zárt rendszerű hűtőtornyához.

A Smart Shield® szilárd kémiai anyagokat alkalmaz, amelyek nem igényelnek csomagolást, a szállítást és a kezelhetőséget a folyékony termékekhez képest egyszerűbbé teszik, biztosítva ezzel a gyártás során keletkező alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátást. A szilárd kémiai anyagok megszüntetik a folyadék kiömlésének lehetőségét is. A Smart Shield® a hatékony vízkezelő rendszerhez szükséges összes alkotó elemet tartalmazza, a korrózió és a mikrobiológiai növekedés szabályozásához.

Pulse-Pure®, az impulzusos teljesítménnyel, vegyszer felhasználása nélkül kezeli a vizet.

A Pulse ~ Pure® komplett vízkezelő rendszert biztosít az evaporatív hűtőrendszeréhez, amely jelentősen csökkenti a vegyi anyagok előállításával, szállításával, kezelésével és tárolásával járó környezeti hatásokat. Ez a környezettudatos alternatíva a pulzáló elektromos mezőket használja a mikrobiológiai növekedés, és a korrózió megelőzésére.

Fokozza a passziválást és minimalizálja a vízkő képződést az azonnali hőterhelést igénylő horganyzott berendezéseknél.

Az evaporatív hűtőipar évek óta foglalkozik a horganyzott acél párologtató kondenzátorok és folyadékhűtők vízkő előfordulásának enyhítésével. Ez a jelenség túl gyakran fordul elő, amikor új, horganyzott acél csőkötegekkel és szerkezetekkel rendelkező párologtató egységeket indítanak, különösen az azonnali hőterheléssel rendelkező csereegységeknél.

Párologtató hűtőberendezések előkezelő rendszere

Az EVAPCO Water Systems kibővítette termékkínálatát egy kapacitív ioncserélő előkezelő rendszerrel, amelynek középpontjában a víz hatékonyságának javítása áll. Az EVAPCO Water Saver ™ kapacitív ioncserélő technológiát alkalmaz az oldott ionkoncentráció csökkentésére, ezáltal csökkentve az alapvíz vezetőképességét, mielőtt az evaporatív hűtőrendszerben alkalmaznák. A Water Saver ™ vízbe jutó pótvíz víz átmegy az egyes hengereken, amelyek ellentétesen töltött szuperkondenzátorokat tartalmaznak. Az oldott ionokat (kivéve a szilícium-dioxidot) eltávolítjuk a vízből, miközben felszívódnak a töltött kondenzátorokra. A tipikus 50% -os ioncsökkentés lehetővé teszi a koncentráció működési ciklusainak biztonságos megduplázását a skála vagy a korróziós potenciál növekedése nélkül.