Gyárilag összeszerelt hűtőtornyok

A párologtatási technológia vezetői!

Az EVAPCO gyárilag összeállított hűtőtornyai több évtizedes mérnöki know-how-ból készültek, a legmodernebb szabadalmaztatott technológiák felhasználásával garantálják az ipar leghatékonyabb, karbantarthatóbb és költséghatékonyabb hűtését.

Minden EVAPCO hűtőtorony IBC-kompatibilis és CTI tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az EVAPCO BIM fájlgyűjteményével megtudhatja, hogyan illeszkedhetnek ezek a hűtőtornyok az Ön felhasználási területéhez.

A kritikus hűtési alkalmazások magas követelményeinek 100% -os megbízhatóságának biztosítása érdekében az Atlas kiváló minőségű alkatrészekkel rendelkezik és szigorú előírások szerint készül. A tartós anyagok biztosítják az EVAPCO termékek magas élettartamát. A hűtőtornyokat nagy elemekben tervezték, hogy megkönnyítsék a telepítést és csökkentsék a szükséges helyszíni szerelési munkát. A piac legenergiahatékonyabb moduláris hűtőtornyaként az Atlas hűtőtorony páratlan cellánkénti CTI tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tovább

Az EVAPCO Advanced Technology (AT) hűtőtornyok sorozatának évtizedes mérnöki szakértelmét fejlesztették ki, a legmodernebb indukciójú ellenáramú technológiával, amely kiváló működési előnyöket nyújt minden éghajlat mellett. A teljesítménytől a karbantartásig egyszerűen egyszerűen és tökéltesen működik.

Tovább

Használja ki a NAP erejét! Az EVAPCO, Inc. folytatja elkötelezettségét az energiahatékonyság javítása iránt az AT sorozat legújabb indukciójú ellenáramú hűtőtornyával – az EVAPCO SUN-nal. Évtizedes mérnöki szakértelemmel készült EVAPCO SUN hűtőtornyok sorozat a legkorszerűbb indukált áramú, ellenáramú technológiával rendelkezik, amely kiváló működési előnyöket nyújt minden éghajlaton. A teljesítménytől a karbantartásig egyszerűen és tökéltesen működik.

Tovább

AZ EVAPCO évtizedes mérnöki szakértelemével készült az LSTE hűtőtorny sorozat a legkorszerűbb indukált áramú, ellenáramú technológiával rendelkezik, amely kiváló működési előnyöket nyújt minden éghajlaton. A teljesítménytől a karbantartásig egyszerűen egyszerűen és tökéltesen működik. Az alacsony profilú, alacsony zajszintű, centrifugális ventilátor, kényszer áramoltatású hűtőtornyok alapfelszereltsége, ezek az egységek különösen beltéri és soros elrendezésekhez alkalmasak, kompakt kialakítást nyújtanak szűk vagy korlátozott magasságú területekhez.

Tovább

AZ EVAPCO évtizedes mérnöki szakértelemével készült az LPT hűtőtorny sorozat a legkorszerűbb indukált áramú, ellenáramú technológiával rendelkezik, amely kiváló működési előnyöket nyújt minden éghajlaton. A teljesítménytől a karbantartásig egyszerűen egyszerűen és tökéltesen működik. Az LPT alacsony profilú, alacsony zajszintű, centrifugális ventilátor, kényszer áramoltatású hűtőtornyok alapfelszereltsége, ezek az egységek különösen beltéri és soros elrendezésekhez alkalmasak, kompakt kialakítást nyújtanak szűk vagy korlátozott magasságú területekhez.

Tovább

Az Advanced Crossflow sorozat (AXS) új lendületet ad az generált huzatú, axiális ventilátorú, keresztáramú hűtési technológiának, az egyszerű karbantartás érdekében tervezett funkciókkal. AZ EVAPCO AXS hűtőtornya több évtizedes mérnöki szakértelemmel készült. A teljesítménytől a karbantartásig egyszerűen és tökéltesen működik. A széria alacsony zajszintű, centrifugális ventilátorú, kényszer áramoltatású, zárt hűtőtorny. Beltéri és soros elrendezésekhez alkalmas, ideális a pontos méretű csere projektekhez.

Tovább

Az LRC Thermal-Pak II® csőkötegének jellemzője a CrossCool ™ belső csőkialalkítás a csőköteg belső hőátbocsátási tényezőjének növelése érdekében, ezáltal növelve az egység hűtési teljesítményét. Alap kivitelben: alacsony zajszintű, centrifugális ventilátor és kényszerhuzatú párologtató kondenzátorok Beltéri és soros elrendezésekben is alkalmas, ideális a pontosságot megkövetelő eszköz csere projekteknél.

Tovább

Az eco-LSWE Ellipti-fin® csőkötegének jellemzője a CrossCool ™ belső csőkialakítás, amely növeli a tekercs belső hőátadási együtthatóját és ezáltal az egység hűtőkapacitását. Az eco-LSWE spirálisan bordázott elliptikus csöveket használ mind a nedves, mind a száraz kapacitás növelése érdekében, és ideális megoldás beltéri alkalmazásokhoz, zárt elrendezésekhez, alacsony hangigényhez és közvetlen cserékhez. Nagyobb kapacitás kisebb alapterületen, mint a hagyományos henger alakú csöves hőcserélőknél.

Tovább