EcoTowers > Léghűtésű kondenzátorok

Léghűtéses kondenzátorok

Tapasztalja meg a csökkentett vízfogyasztást az EVAPCO eco-Air kondenzátorai révén melyeket az EVAPCO vízmentes hűtési technológiájának felhasználásával tervezték.

Kattintson ide az EVAPCO léghűtéses kondenzátorok sokféle választékának megtekintéséhez.

Eco-Air Series V

Eco-Air Series V

A jelenleg piacon lévő többi hasonló vízpermettel hűtő készüléktől eltérően az EVAPCO eco-Air sorozat egységei 100%-ban „száraz teljesítmény” minősítlóéssel rendelkeznek, a CTI ATC-105 DS szerint. Minden eco-Air egység rendelkezik egy EVAPCO kizárólagos 100% -os hőteljesítmény-garanciával, amely biztosítja a nyugalmat az Ön igényeinek megfelelő ideális hűtési megoldás kiválasztásában.

Tovább
Eco-Air Series V

Adiabatic Series

A piacon jelenleg forgalomban lévő egyéb adiabatikus termékekkel ellentétben az EVAPCO eco-Air sorozat egységei 100%-ban teljesítési minősítéssel rendelkeznek. Minden Eco-Air egységhez tartozik egy EVAPCO kizárólagos 100% -os hőteljesítmény-garancia, amely biztosítja a nyugalmat az Ön igényeinek megfelelő ideális hűtési megoldás kiválasztásában.

Tovább
V Series

V series

A piacon jelenleg forgalomban lévő egyéb száraz hűtőkkel ellentétben az EVAPCO eco-Air sorozat egységei 100%-ban teljesítési minősítéssel rendelkeznek. Minden eco-Air egységhez tartozik egy EVAPCO kizárólagos 100% -os hőteljesítmény-garancia, amely biztosítja a nyugalmat az Ön igényeinek megfelelő ideális hűtési megoldás kiválasztásában.

Tovább
FLAT SERIES

Flat Series

A piacon jelenleg forgalomban lévő egyéb száraz hűtőkkel ellentétben az EVAPCO eco-Air sorozat egységei 100%-ban teljesítés minősítéssel rendelkeznek. Minden eco-Air egységhez tartozik egy EVAPCO kizárólagos 100% -os hőteljesítmény-garancia, amely biztosítja a nyugalmat az Ön igényeinek megfelelő ideális hűtési megoldás kiválasztásában.

Tovább

A hűtőtornyok szakértője, az EVAPCO hivatalos márkakereskedője és a Mr. GoodTower szervízközpontja

Kapcsolat

Újdonságok!

Ne feledje el megnézni a legújabb kínálatunkat is!
Holler Box