Léghűtéses kondenzátorok

Tapasztalja meg a csökkentett vízfogyasztást az EVAPCO eco-Air kondenzátorai révén melyeket az EVAPCO vízmentes hűtési technológiájának felhasználásával tervezték.

Kattintson ide az EVAPCO léghűtéses kondenzátorok sokféle választékának megtekintéséhez.

A jelenleg piacon lévő többi hasonló vízpermettel hűtő készüléktől eltérően az EVAPCO eco-Air sorozat egységei 100%-ban „száraz teljesítmény” minősítéssel rendelkeznek, a CTI ATC-105 DS szerint. Minden eco-Air egység rendelkezik egy EVAPCO kizárólagos 100% -os hőteljesítmény-garanciával, amely biztosítja a nyugalmat az Ön igényeinek megfelelő ideális hűtési megoldás kiválasztásában.

Tovább

A piacon jelenleg forgalomban lévő egyéb adiabatikus termékekkel ellentétben az EVAPCO eco-Air sorozat egységei 100%-ban teljesítési minősítéssel rendelkeznek. Minden Eco-Air egységhez tartozik egy EVAPCO kizárólagos 100% -os hőteljesítmény-garancia, amely biztosítja a nyugalmat az Ön igényeinek megfelelő ideális hűtési megoldás kiválasztásában.

Tovább

A piacon jelenleg forgalomban lévő egyéb száraz hűtőkkel ellentétben az EVAPCO eco-Air sorozat egységei 100%-ban teljesítési minősítéssel rendelkeznek. Minden eco-Air egységhez tartozik egy EVAPCO kizárólagos 100% -os hőteljesítmény-garancia, amely biztosítja a nyugalmat az Ön igényeinek megfelelő ideális hűtési megoldás kiválasztásában.

Tovább

A piacon jelenleg forgalomban lévő egyéb száraz hűtőkkel ellentétben az EVAPCO eco-Air sorozat egységei 100%-ban teljesítés minősítéssel rendelkeznek. Minden eco-Air egységhez tartozik egy EVAPCO kizárólagos 100% -os hőteljesítmény-garancia, amely biztosítja a nyugalmat az Ön igényeinek megfelelő ideális hűtési megoldás kiválasztásában.

Tovább