EcoTowers > Services > Hűtőtorony karbantartás, javítás, szervizelés

Ajánlatot kér?

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefon (+36 30 922 6646), emailen (gabor.borda@ecotowers.hu), vagy a kapcsolati űrlapon keresztül. Várjuk jelentkezését.

Kapcsolat

Hűtőtorony javítás, karbantartás, szervizelés (Evapco, Baltimore, Gohl, Jacir)

A több éves hűtőtorony karbantartás, javítás, szervizelés területen szerzett tapasztalatainkra alapozva tökéletesen felmérjük a hűtőtorony műszaki állapotát, optimalizáljuk és pontos megbízhatósággal költséghatékonysággal adunk ajánlatot annak javítására, szervizelésére, karbantartására.

A legtöbb hűtőtoronyban lévő szerkezeti egységeket be tudjuk szerezni. Kiválasztjuk az iparágban elérhető legjobb berendezéseket és azokat ajánljuk.

A hűtőtornyok műszaki állapotának felméréséért díjat nem számítunk fel, képzett szakembereink, munkatársaink Önökkel együttműködve műszaki tanácsadást és helyszíni szolgáltatási támogatást nyújtanak.

Vállaljuk a hűtőtornyok felügyeletét, szerelését, tesztelését és üzembe helyezését.

AJÁNLATUNK

Tapasztalt szakembereink minden ellenőrzés után jelentést készítenek Önöknek a teljes fizikai megjelenésről, a jelenlegi hőkezelési szintről, a szerkezeti állapotról, a mechanikai berendezések állapotáról és a fejlesztési lehetőségeiről.

20 éves hűtőtorony szerelési és karbantartási (szakszerviz) tapasztalattal rendelkező munkatársainknak köszönhetően, gyors és precíz munkát garantálunk. A szakszerű tisztítás eredményeként megnövelhetjük a hűtőtornyok működési hatásfokát és várható élettartamát.

Hűtőtorony karbantartás, javítás és szervizelés

A hűtőtornyok szakértője, az EVAPCO hivatalos márkakereskedője és a Mr. GoodTower szervízközpontja

Kapcsolat

Újdonságok!

Ne feledje el megnézni a legújabb kínálatunkat is!
Holler Box