EcoTowers > Services > Hűtőtorony üzembe helyezése

Ajánlatot kér?

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefon (+36 30 922 6646), emailen (gabor.borda@ecotowers.hu), vagy a kapcsolati űrlapon keresztül. Várjuk jelentkezését.

Kapcsolat

Hűtőtornyok üzembe helyezése

Számos evoporativ párologtató hűtőrendszer a téli hónapokban üresjáratban vagy kikapcsolt állapotban van, és gyakran leürítik a fagyás megelőzése érdekében. Ez az meghosszabbított leállítás kiváló feltételeket biztosít a lerakódások kialakulásához és a baktériumok növekedéséhez.

A hűtési rendszer indításakor néhány alapvető lépést be kell fejezni, hogy a hűtési szezon alatt biztosítsák a csúcs mechanikai teljesítményét, és ellenőrizni kell, hogy a Legionella megelőzésére szolgáló legjobb gyakorlatok érvényesek-e.

Az alábbiakban szereplő ajánlások mellett minden hűtőtorony gyártója szezonális megelőző karbantartási követelményeket is előírhat a mechanikus alkatrészekre, például a ventilátorokra és a kezelőszervekre.

Ezek az egyes hűtőtornyokra vonatkoznak, és ezeket a szokásos indítási eljárással összefüggésben kell követni.

Ajánlatunk

Tapasztalt szakembereink minden ellenőrzés után jelentést készítenek Önöknek a teljes fizikai megjelenésről, a jelenlegi hőkezelési szintről, a szerkezeti állapotról, a mechanikai berendezések állapotáról és a fejlesztési lehetőségeiről.

20 éves hűtőtorony szerelési és karbantartási (szakszerviz) tapasztalattal rendelkező munkatársainknak köszönhetően, gyors és precíz munkát garantálunk. A szakszerű tisztítás eredményeként megnövelhetjük a hűtőtornyok működési hatásfokát és várható élettartamát.

Hűtőtorony üzembe helyezése

A hűtőtornyok szakértője, az EVAPCO hivatalos márkakereskedője és a Mr. GoodTower szervízközpontja

Kapcsolat

Újdonságok!

Ne feledje el megnézni a legújabb kínálatunkat is!
Holler Box