EcoTowers > Pass Protect (passzív megoldás)

Pass Protect (Passzív Megoldás)

Fokozza a passziválást és minimalizálja a vízkő képződést az azonnali hőterhelést igénylő horganyzott berendezéseknél.

A párologtató hűtőipar évek óta foglalkozik a horganyzott acél párologtató kondenzátorok és folyadékhűtők vízkő előfordulásának enyhítésével. Ez a jelenség túl gyakran fordul elő, amikor új, horganyzott acél csőkötegekkel és szerkezetekkel rendelkező párologtató egységeket indítanak, különösen az azonnali hőterheléssel rendelkező csereegységeknél.

Az EVAPCO kétlépcsős folyamata:

1. lépés: Passiv-Assist® gyárilag alkalmazott előkezelés
Miután egy új csőköteget melegen horganyoztak, az EVAPCO egy szabadalmaztatott kémiai előkezelést alkalmaz, amely jelentősen csökkenti a későbbi vízkő kialakulásának lehetőségét. A gyári előkezelt csőkötegek következetesen kevesebb vízkövet fejlesztenek ki, mint a kezeletlen horganyzott csőkötegek. A gyári előkezelés nem nyújt teljesen passzivált csőköteget. Ez azonban gyorsabbá teszi a passziválást és jobb eredményeket hoz. A csőkötegeket ezután összeállítják az egyedi kondenzátorba vagy folyadékhűtőbe, és kiszállítják az ügyfélnek.

2. lépés: helyszin passziválása

Az EVAPCO a gyár által engedélyezett vízkezelő hálózatán és az Eco Towers Kft-n keresztül koordinálja a helyszíni szolgáltatást. A helyszini szolgáltatás magában foglalja az EVAPCO inhibitor vegyszert, az adagolói és ellenőrző berendezéseket, valamint a szervízközpont rutinszerű látogatásait. Ez általában 4-8 hét között tart, míg más megfelelően végrehajtott helyszini beállítások akár 8-12 hétig is eltarthatnak, vagy vízkőoldót kell adagolni az elpárologtató hűtőberendezés teljes élettartama alatt.
Legyen szó hűtőraktárról, élelmiszer- vagy italfeldolgozó üzemről, gyártóüzemről, kereskedelmi HVAC-ról vagy más alkalmazásról, az EVAPCO vízkezelő megoldása a kezelt víz minőségének széles skáláján alkalmazható és EREDMÉNYEKET kínál.

A hűtőtornyok szakértője, az EVAPCO hivatalos márkakereskedője és a Mr. GoodTower szervízközpontja

Kapcsolat

Újdonságok!

Ne feledje el megnézni a legújabb kínálatunkat is!
Holler Box