EcoTowers > Gyárilag összeszerelve

Gyárilag összeszerelt hűtőtornyok

A párologtatási technológia vezetői!

Az EVAPCO gyárilag összeállított hűtőtornyai több évtizedes mérnöki know-how-ból készültek, a legmodernebb szabadalmaztatott technológiák felhasználásával garantálják az ipar leghatékonyabb, karbantarthatóbb és költséghatékonyabb hűtését.

Minden EVAPCO hűtőtorony IBC-kompatibilis és CTI tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az EVAPCO BIM fájlgyűjteményével megtudhatja, hogyan illeszkedhetnek ezek a hűtőtornyok az Ön felhasználási területéhez.

Eco-Air Series V

AT Atlas

A kritikus hűtési alkalmazások magas követelményeinek 100% -os megbízhatóságának biztosítása érdekében az Atlas kiváló minőségű alkatrészekkel rendelkezik és szigorú előírások szerint készül. A tartós anyagok biztosítják az EVAPCO termékek magas élettartamát. A hűtőtornyokat nagy elemekben tervezték, hogy megkönnyítsék a telepítést és csökkentsék a szükséges helyszíni szerelési munkát. A piac legenergiahatékonyabb moduláris hűtőtornyaként az Atlas hűtőtorony páratlan cellánkénti CTI tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tovább
Eco-Air Series V

AT

Az EVAPCO Advanced Technology (AT) hűtőtornyok sorozatának évtizedes mérnöki szakértelmét fejlesztették ki, a legmodernebb indukciójú ellenáramú technológiával, amely kiváló működési előnyöket nyújt minden éghajlat mellett. A teljesítménytől a karbantartásig egyszerűen egyszerűen és tökéltesen működik.

Tovább
Eco-Air Series V

SUN

Használja ki a NAP erejét! Az EVAPCO, Inc. folytatja elkötelezettségét az energiahatékonyság javítása iránt az AT sorozat legújabb indukciójú ellenáramú hűtőtornyával - az EVAPCO SUN-nal. Évtizedes mérnöki szakértelemmel készült EVAPCO SUN hűtőtornyok sorozat a legkorszerűbb indukált áramú, ellenáramú technológiával rendelkezik, amely kiváló működési előnyöket nyújt minden éghajlaton. A teljesítménytől a karbantartásig egyszerűen és tökéltesen működik.

Tovább
Eco-Air Series V

LSTE

AZ EVAPCO évtizedes mérnöki szakértelemével készült az LSTE hűtőtorny sorozat a legkorszerűbb indukált áramú, ellenáramú technológiával rendelkezik, amely kiváló működési előnyöket nyújt minden éghajlaton. A teljesítménytől a karbantartásig egyszerűen egyszerűen és tökéltesen működik. Az alacsony profilú, alacsony zajszintű, centrifugális ventilátor, kényszer áramoltatású hűtőtornyok alapfelszereltsége, ezek az egységek különösen beltéri és soros elrendezésekhez alkalmasak, kompakt kialakítást nyújtanak szűk vagy korlátozott magasságú területekhez.

Tovább
Eco-Air Series V

LPT

AZ EVAPCO évtizedes mérnöki szakértelemével készült az LPT hűtőtorny sorozat a legkorszerűbb indukált áramú, ellenáramú technológiával rendelkezik, amely kiváló működési előnyöket nyújt minden éghajlaton. A teljesítménytől a karbantartásig egyszerűen egyszerűen és tökéltesen működik. Az LPT alacsony profilú, alacsony zajszintű, centrifugális ventilátor, kényszer áramoltatású hűtőtornyok alapfelszereltsége, ezek az egységek különösen beltéri és soros elrendezésekhez alkalmasak, kompakt kialakítást nyújtanak szűk vagy korlátozott magasságú területekhez.

Tovább
Eco-Air Series V

AXS

Az Advanced Crossflow sorozat (AXS) új lendületet ad az generált huzatú, axiális ventilátorú, keresztáramú hűtési technológiának, az egyszerű karbantartás érdekében tervezett funkciókkal. AZ EVAPCO AXS hűtőtornya több évtizedes mérnöki szakértelemmel készült. A teljesítménytől a karbantartásig egyszerűen és tökéltesen működik. A széria alacsony zajszintű, centrifugális ventilátorú, kényszer áramoltatású, zárt hűtőtorny. Beltéri és soros elrendezésekhez alkalmas, ideális a pontos méretű csere projektekhez.

Tovább

A hűtőtornyok szakértője, az EVAPCO hivatalos márkakereskedője és a Mr. GoodTower szervízközpontja

Kapcsolat

Újdonságok!

Ne feledje el megnézni a legújabb kínálatunkat is!
Holler Box